Gidsenorganisatie Guidor

Guidor is de enige belangenvereniging voor professionele gidsen in Nederland, waarbij honderdzestig gediplomeerde gidsen aangesloten zijn. Het Guidor Certificaat/GiVak diploma is een betrouwbaar keurmerk dat alleen aan de meest onderhoudende, onderlegde en veelzijdige gidsen wordt afgegeven. Onze gidsen staan garant voor het geven van een leerzame en boeiende inkijk in de Nederlandse cultuur, geschiedenis en het leven van alledag.

Voor wie

Guidorgidsen werken zowel voor touroperators als voor prive groepen en individuen. Zij zijn veelgevraagd voor internationale congressen en incentives.

Maatwerk

Ons netwerk bestaat uit gidsen met de meest uiteenlopende specialisaties, zoals land- en tuinbouw, waterbeheer, geschiedenis, kunstgeschiedenis van moderne tot oude meesters en architectuur. Voor al uw wensen bemiddelen we een passende gids. Kortom, Guidor staat voor maatwerk.

Betrouwbaar keurmerk

Guidorgidsen moeten naast het behalen van hun gidsexamen, ieder jaar op bijscholingscursus, zodat ze altijd up to date zijn. Vak- en talenkennis zijn bij Guidor van het hoogste niveau. We kunnen gidsen aanbieden voor twintig talen, waaronder Russisch, Zweeds,  Arabisch.

Partners

We zijn er trots op dat we de volgende organisaties tot onze partners mogen rekenen: Amsterdam Marketing, Amsterdam Tourism & Congres Bureau (ATCB), Stichting Welkom Amsterdam en volwaardig lid zijn van: de overkoepelende wereldwijde World Federation of Tourist Guides Associations (WFTGA) en de Europese Gidsenorganisatie FEG.

Als geen ander zet Guidor al meer dan 60 jaar Nederland als toeristische trekpleister op de kaart.

 

logo-amsterdam-marketing   FEG-logo   logo atcb   logo-wftga  

Gidsen voor...

Onze gidsen kunt u inhuren voor:

  • Stadswandelingen, fietstochten of rondrit per touringcar of auto in alle denkbare steden en regio's van Nederland
  • Bezoek aan musea en kunstgalerieën
  • Rondleidingen met een specifiek thema (zoals 'De Gouden Eeuw', 'De handelsgeest van de Hollander' en 'Hedendaagse Architectuur').

Naast onze standaard thema's, bent u natuurlijk vrij hiervoor eigen ideeën aan te dragen

Vragen of meer informatie? Email Guidor

Contact Guidor

  • Leidseplein 33
        1017 PS Amsterdam
  • 0031-20-6270006

 

 facebook linkedin

 
 

guidor languages donker