Cursusvoorwaarden

Op deelnemende cursisten wordt een dringend beroep gedaan een kwartier voor aanvang van de cursussen aanwezig te zijn en mobiele telefoon uitzetten.

Inschrijving en betaling

 1. Aanmelding en betaling kan uitsluitend via de webwinkel op de Guidor site. Het is definitief als u betaald heeft en een factuur via de mail ontvangen heeft. Betaling via de bank voor mensen die niet internet bankieren, kan alleen na overleg met het Guidor kantoor. Bij toestemming kunt u het bedrag overmaken naar Guidor NL 23 INGB 0001851918 o.v.v. de cursusnummers. Contante betalingen aan de deur zullen niet meer geaccepteerd worden.

 2. Leden krijgen ca. 3 weken voorrang op niet-leden om te boeken. De datum zal duidelijk meegedeeld worden wanneer het programma ook voor niet-leden opengesteld wordt.

 3. De op het cursusprogramma vermelde maxima voor deelname zijn bindend.  

 4. T.a.v. het hele programma en vermelde data zijn wijzigingen voorbehouden.  

 5. Indien een lezing/ rondleiding/ excursie reeds is volgeboekt, kun u zich laten plaatsen op de wachtlijst. Indien er plaats beschikbaar komt laten wij u dit weten  

 6. Bij afzeggen kan van lezingen en rondleidingen wordt het bedrag niet teruggestort. Indien er een wachtlijst is, kan iemand van de wachtlijst (of een ander lid) uw plaats overnemen.  

 7. Afzeggen van excursies kan tot 3 weken vóór de (aanvangs-)datum. Wel moeten wij u in dat geval € 10,00 administratiekosten in rekening brengen. Vanaf 10 dagen van te voren geven we 50% terug. Bij afzeggingen van minder dan 10 dagen vóór de cursusaanvang zal het hele bedrag in rekening gebracht worden, tenzij er hele duidelijke redenen zijn. Dat zal per geval bekeken worden.
   
 8. De vermelde lezing/ rondleiding/ excursie/ cursussen gaan alleen door bij voldoende deelname. U krijgt tijdig bericht bij annulering. Bedragen die al zijn overgemaakt worden teruggestort  

Excursies naar musea

De entreeprijs voor musea is nooit inbegrepen in de excursieprijs, aangezien er van uit wordt gegaan dat men een Museumjaarkaart bezit. Toeslagen voor tijdelijke exposities zijn wel inbegrepen in de excursieprijzen.  

Excursies

Reiskosten  met het openbaar vervoer zijn niet inbegrepen in de excursieprijs. Lunch alleen indien vermeld.

 

GUIDOR
Leidseplein 33
1017 PS Amsterdam
Tel.: 020-6246072
Rek nr : NL23 INGB 0001851918

Vragen of meer informatie? Email Guidor

Contact Guidor

 • Leidseplein 33
      1017 PS Amsterdam
 • 0031-20-6270006

 

 facebook linkedin

 
 

guidor languages donker